Följ oss även på Facebook!

Thursday, August 4, 2011

Daisy. Onsdag 3/8

Mönstret håller i sig på den fiskeplats vi för tillfället mest fiskar på. Att morgonturen ger sämre fångster än eftermiddagsturen. Men idag var ändå morgonen klart godkänd med upp till 100 makrillar för de mest ihärdiga fiskarna.
De två grabbarna från Gislaved, som står på styrbords sida i aktern med kepsarna på nacken, som gästar Daisy några gånger per säsong startade sin dag vid 3-tiden i morse. Efter morgonturen hade dom inte fått hela sitt fiskebehov fullt tillfredsställt med "bara" 40 resp. 50 makrillar på man. Det fanns 2 lediga platser på em så dom tankade i sig en pizza mellan turerna och hängde med på eftermiddagsturen också. Resultatet ca 150 makrillar/man och ett par torskar. Hoppas hemresan tillbaka till Småland gick bra efter en lång och arbetssam dag. Vi isade deras fisk ganska rikligt så det räcker att de tar rensningen imorgon annars hade dom fått hålla på hela natten.
Det kommer även upp andra arter som knot, fjärsing, näbbgädda, vitling, sandskädda m.m. men jag skriver sällan om dom som vi inte tar hand om för konsumtion.
(Tyvärr kan inte videon publiceras just nu p.g.a. tekniska problem).

No comments: